Кілька сотень представників громадського об'єднання "Авто Євро Сила" зранку мітингують під стінами Верховної Ради. Вимоги активістів доволі прості: скасування акцизу, введення справедливої ставки та чесна оцінка вартості автомобілів, також активісти просять дозвіл на розмитнення мікроавтобусів автобусів та вантажівок до 2010 року, введення обов'язкового техогляду та надання пільг інвалідам, ветеранам та багатодітним.

На сцені, яку встановили активісти перед Верховною Радою виступають головні спікери організації, а також виходять парламентарі, яких цікавить доля нового закону та доступність у розмитненні автівок з-за кордону. Протестна акція проходить мирно, дороги не перекриті.

Питання про розмитнення автомобілів в Україні тягнеться впродовж останнього року. Нещодавно вступив в силу новий закон, а штрафи відтермінували до 1 січня 2020 року.

За інформацією Знай.ua, у Кабміні розглядається нова формула розмитнення автомобілів.

На сайті Знай.ua писали, що у Києві під стінами Верховної Ради на акцію протесту зібралися власники авто на єврономерах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Крім того, Знай.ua писав про те, що 1 жовтня СБУ провела півтора десятка обшуків на Житомирській митниці та її структурних підрозділах.