У Києві правоохоронці затримали банду псевдокоммунальників, які ходили по квартирах пенсіонерів і грабили їх.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

У Києві банда псевдокоммунальників обманним шляхом пробралися в будинок пенсіонера та вкрала всі його заощадження та ювелірні вироби. Правоохоронці розповіли, що учасники злочинного угруповання - раніше судимі жителі Дніпра.


В пограбуванні брали участь п'ятеро осіб, двоє чоловіків і три жінки. Вони заходили в квартири до самотніх пенсіонерів і представлялися працівниками "Водоканалу". Таким чином їм вдалося пограбувати 77-річного пенсіонера, грабіжники винесли понад 30 тисячі заощаджень, і ювелірні вироби.



Всіх фігурантів цього злочину затримали, зараз готуються матеріали для обрання запобіжного заходу правопорушників. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 185.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, жінка розповіла поліції, що невідомий чоловік без дозволу заліз в її будинок, звідки викрав гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа , 29-річна Анастасія Зикрач вийшла з дому на роботу 23 вересня, але до місця призначення так і не дійшло.

Також Знай.uа писав про те, що 25 вересня у відділення поліції в Запорізькій області звернулася жінка, яка розповіла про зухвале пограбування.