В українській столиці помітили одну з рупорів Кремля за зйомкою сюжету для пропагандистського телеканалу.

На вільне пересування рупорів Кремля звернув увагу український активіст Сергій Стерненко.

Активіст розповів, що зараз все частіше і частіше можна в Україні побачити кремлівських пропагандистів. Так, у Києві помітили "журналістку" російського телеканалу НТВ раніше нев'їздну в Україну Інну Осипову.


"Вільно заїхали в Україну. Позують на тлі Інститутської, де розстрілювали Небесну сотню. Ллють на нас бруд, брешуть, брешуть і ще раз брешуть", — обурюється Стерненко.


В коментарях українці почали звинувачувати СБУ та їх бездіяльність в останній час. А деякі зазначили, що поява журналістів пропагандистських каналів в Україні позначає її загальний курс, який обрала влада.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли в США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua в рамках 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН Дональд Трамп і президент Польщі Анджей Дуда підписали угоду про військове співробітництво.

Також портал Знай.ua писав, що десять членів делегації РФ, в тому числі член Ради Федерації Костянтин Косачов, не отримали американські візи.