В українській столиці починається опалювальний сезон.

Про це повідомляє ТСН.

У понеділок, 30 вересня в Києві починається опалювальний сезон. Спочатку опалення з'явиться в школах, дитячих садках та інших закладах соціальної сфери.

А ось у квартирах киян батареї сьогодні теплими не стануть. Все через те, що згідно з українським законодавством опалювати багатоповерхівки повинні почати коли три дні поспіль температура повітря становитиме 8 градусів тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазвичай тепло в українські квартири пускають 15 жовтня.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську тривають останні приготування до опалювального сезону. Ремонтні роботи тепломереж закінчуються, залишилося тільки перевірити щільність будинкових мереж.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні під загрозою зриву опалювальний сезон. Таку заяву зробили в "Нафтогаз" і Регіональної газової компанії.