На Київщині з центру психологічної реабілітації зник 13-річний хлопчик.

Про це повідомляє Інформатор.

У Білій Церкві кілька днів шукають безвісти зниклого неповнолітнього Артема Ковтуненко. Підліток втік з території центру соціально-психологічної реабілітації "Злагода".

Як повідомляє адміністрація установи, хлопчик залишив його територію в неділю, 29 вересня близько 21:00.

Прикмети: зріст 165 сантиметрів, худорлява статура, обличчя овальне і смугляве, очі карі, волосся коротке світло-русяве. Зниклий хлопчик був одягнений у темно-сірий светр, темно-сині джинси, білі кросівки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо ви знаєте, де може знаходиться Артем Ковтуненко, то обов'язково повідомте на лінію "102" або за номером (04563) 5-39-28. Важлива будь-яка інформація про місцезнаходження дитини.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.ua , у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілася одна з приміщень.

Знай.ua писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.