Рятувальній бригаді на Київщині довелося визволяти з полону маленьку пухнасту крихітку. У полоні опинилось кошеня, що провалилось з даху покинутого будинку у вентиляційну шахту.

Про інцедент повідомила Київська служба порятунку тварин на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Рятувальникам довелося працювати понад три години, аби дістати тваринку. Кошеня нестямно нявчало протягом усієї рятувальної операції та спонукало чоловіків працювати швидше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Аби визволити пухнастика, рятувальники за допомогою перфоратора пробили стіну з цегли, потім лист металу, який накриває підлогу та розбивати і вичищати бетонну стяжку лопатами.

Спасение котенка, упавшего в вентиляционную шахту старого дома.

Более трех часов продолжалась спасательная операция по извлечению из шахты старого дома котенка, который упал туда с крыши. Для спасения пришлось при помощи перфоратора пробивать стену, потом разрезать металлический лист, накрывающий пол и пробивать бетонную стяжку. Котенок успешно извлечен. Его забрали заявители. Для того, чтобы машины Команды и аварийно-спасательное оборудование всегда находилсь в боевой готовности, постоянно актуальна финансовая помощь на карту 5168 7551 0050 1499 (Сторожук М.Н.) (топливо, снаряжение, ремонты машин).

Geplaatst door Kyiv Animal Rescue Group op Zondag 22 september 2019

Після рятувальної операції кошеня цілим і неушкодженим передали небайдужим власникам, які і повідомили про тварину в пастці.

Нагадаємо, що у Запоріжжі господарі замкнули домашнього улюбленця в камері схову.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Дніпропетровщині врятували домашню улюбленицю, яка була на межі смерті майже дві доби.

Також Знай.ua писав про те, що рятувальникам Львівщини довелося визволяти з полону свійську тварину, яка потрапила у пастку та не могла вивільнитися самостійно.