У Києві провели незвичайний парад – його учасниками стали літні люди, які прагнуть довести, що старість – не привід для того, щоб відмовлятися від активного життя. Про це повідомляє «24 канал».

Подію приурочили до Міжнародного дня людей похилого віку. На Подолі зібралися кілька сотень пенсіонерів різного соціального статусу та професій. У руках учасників маршу були сірі листки картону. Однак потім картон перегортали лицьовою стороною до неба – вона виявилася сонячно-жовтою. Це стало символом того, що при бажанні у сірих буднях можна віднайти краплинку сонця.

Крім того, у рамках параду вирішено було провести квест "Вижити на мінімалку", під час якого кожному бажаючому дадуть запропонують прожити впродовж місяця на мінімальну пенсію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У Києві пенсіонери пройшли парадом

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.