У Києві на залізничному вокзалі нахабно і цинічно обкрадають пасажирів. Про кричущий випадок розповіла постраждала Марина Баранова на своїй сторінці в соцмережі.

За її словами, обкрадених виявилося чотири сім'ї. Вона не встежила за гаманцем, оскільки «дуже важкі валізи, і вокзал облаштований таким чином і з такою кількістю сходів, щоб після поїздки у тебе неодмінно утворилася грижа або, не дай Бог, якась проблема серйозніша». Серед постраждалих була також матір з дочкою, у якої вкрали «Карту Побиту, і вона не змогла виїхати на роботу в Польщу потягом, а грошей додому просто немає». Інша дівчинка, залишившись без грошей, «дзвонила мамі і плакала, що всі її гроші вкрадені і вона не може далі дістатися нікуди».

Постраждалі звернулися за допомогою до правоохоронців, однак ті змогли тільки прийняти заяву.

«Дуже прикро, що наша любов до України затьмарюється ось такими м'яко кажучи г***донами, любителями добре жити за рахунок праці інших людей», - додала Баранова.

Як вже писав Знай.uа в Польщі напали на українського студента гамселили до втрати свідомості.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що в столиці у Солом'янському районі на вулиці Освіти, з автомобіля викрали 900 тисяч гривень.

Портал Знай.uа повідомляв про те, що львівську пенсіонерку атакували біля обмінника.