У вересні середня ціна 1 кв. м житлоплощі у Києві сягнула 914 дол. Про це стало відомо з даних аналітичного сайту SV-Development, передає УНН.

Зазначається, що найдорожче обійдеться квартира у Печерському районі – по 1 тис. 309 дол. за квадратний метр. Найдешевше нове житло – у Деснянському районі, – близько 717 дол. за квадратний метр. Щоб придбати квартиру на Оболоні, треба викласти від 976 дол. за квадратний метр.

Однак осіннє пожвавлення на ринку нерухомості, швидше за все, підніме ціни у Києві. Тому експерти радять подумати про купівлю житла вже зараз, поки у багатох забудовників діють літні знижки.

Нагадаємо, у Зеленського почали думати про те, як повернути українцям землю, яка відійшла державі, і врегулювати ринок землі в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського розвіяли головні страхи українців щодо земельного закону.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще