Погода у Києві 27 вересня буде похмурою. Увесь день небо у столиці буде вкрите хмарами. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Вдень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен припинитися, інформує сайт Sinoptik.

Повітря вдень прогріється до 14 градусів тепла, вночі опуститься до 11 градусів вище нуля.

За останні 130 років температура повітря 27 вересня максимально підвищувалася до 30 градусів тепла в 1924 році, і опускалася до -1.2 градусів морозу в 1906 році.

За народними прикметами, в цей день вітер північний свідчить про те, що наступне літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.