Жахлива ДТП із летальним наслідком сталася в місті Бровари, що у Київській області. Там поліцейський на “євроблясі” влетів у зупинку та збив на смерть жінку. Окрім цього, травмував ще двох людей.

Як відзначається, близько шостої години вечора до поліції надійшло повідомлення про скоєння наїзду на зупинку громадського транспорту. Водій, який перебував за кермом не впорався з керуванням та в’їхав в зупинку. Внаслідок ДТП дві людини отримали тілесні ушкодження та загинула одна жінка.

За попередньою інформацією, винуватець аварії є співробітником управління поліції охорони. Наразі на місці події перебуває Голова Національної поліції Ігор Клименко, який відсторонив начальника УПО Київської області від виконання службових обов’язків. Наразі триває розслідування.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що жінка хотіла викрасти автомобіль, але не вийшло. У Запоріжжі поліцейські знайшли злодійку біля паркану, не змогла поїхати далеко.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області чоловік став жертвою недбалості поліції.

Також портал Знай.uа писав, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. У страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.