У Києві молодий чоловік став жертвою нападу розлючених хуліганів, яким не сподобався його зовнішній вигляд. Про це повідомили в ГУ НП столиці.

Як повідомляється, двоє п'яних хлопців вирішили прогулятися. В районі Контрактової площі їх увагу привернула компанія молодих людей з довгим волоссям і в чорному одязі.

«Гуляючим» хуліганам неформали не сподобалися – вони напали на компанію, побили хлопців, а одного з них вдарили головою об асфальт. В результаті побиття хлопець отримав струс мозку, його госпіталізували, в даний час він знаходиться в коматозному стані на штучній вентиляції легенів.

На цьому «подвиги» хуліганів не закінчилися – вони вирушили в підземний перехід, де, погрожуючи продавцю ножем, пограбували кіоск з гаджетами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліція змогла затримати одного з нападників, коли він сідав на маршрутку в Житомир. Як з'ясувалося, 24-річний одесит раніше вже був судимий за грабежі.

Нагадаємо, що у центрі Києва напали на поліцейського: розбили голову і викрали машину

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що п'ятеро на одного: у Польщі напали на українського студента, гамселили до втрати свідомості.