Стало відомо, що у середу, 25 вересня, відбулася дорожньо-транспортна пригода в Києві, в результаті чого постраждали люди. Про це повідомляє телеграм-канал Київ Оперативний.

Так, аварія сталася в Києві на вулиці Братиславській. За попередніми даними, водій вантажівки намагався уникнути зіткнення з пішоходом-порушником. В результаті чого він в'їхав в огорожу, а потім і в зупинку громадського транспорту.

Водія затиснуло в кабіні. На даний момент на місці події рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій його намагаються дістати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в Івано-Франківську відбулося ДТП на Тролейбусній. Водій автомобіля "Сітроен Немо" наїхав на людину, що в дозволеному місці переходила дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Волинській області на відрізку траси Ковель-Любомль фура зіткнулася лоб у лоб з автобусом. у страшній дорожньо-транспортній пригоді є жертви і постраждалі.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі жінка потрапила в ДТП на краденому автомобілі.