У Києві правоохоронці розшукують 18-річну студентку Марину Ротаєнко, яка загадково зникла. Дівчина вийшла з гуртожитку та не повернулася, йдеться в сюжеті ТСН.

Як відзначається, зникла студентка ще 5 вересня.

"18-річну студентку в Києві шукають вже п'яту добу. Дівчинка вранці пішла з гуртожитку по особистих справах і більше не повернулася. Ніякої версії, куди могла подітися дівчина, не мають ні батьки, ні поліція", - йдеться в матеріалі.

Відзначається, що правоохоронці вже знайшли її документи. Як розповіла мати зниклої дівчини, в останній раз вони спілкувалися 5-го вересня, після чого вона її більше не бачила.

"На наступний день дівчина телефон не взяла. Телефон був включений, а потім його вимкнули", - говорить зі сльозами на очах жінка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наразі правоохоронці продовжують пошуки.

Нагадаємо, що ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом можливого перешкоджання Андрієм Парубієм здійсненню виборчого права.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко не прийшов на поліграф після скандального розслідування журналістів.

Також портал Знай.uа писав, що п'ятий президент України Петро Порошенко у вівторок, 10 вересня, не з'явився на допит у ДБР