Відомо, що під Києвом недбалість копів призвела до досить трагічних наслідків. Співробітники поліції після оформлення аварії залишили пасажирський автобус прямо на дорозі. В результаті чого в нього врізався автомобіль Mazda. Через зіткнення водій легковика загинув.

У неділю, 22 вересня, на автодорозі Київ-Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса і Mercedes-Benz. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Так, після огляду місця аварії копи оформили протокол, згідно з яким транспортні засоби вилучили. Однак, через недбалість співробітників поліції пасажирський автобус залишився на дорозі без будь-яких аварійних знаків.

У понеділок, 23 вересня, автомобіль Mazda рухався по цій дорозі і врізався в залишений автобус. На жаль, в результаті цього зіткнення водій легковика загинув.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Бориспільська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обов'язків співробітниками поліції. Всі матеріали відправлять в ГБР для подальшого слідства.

Нагадаємо, що озвіріла легковик знесла франковчанина на переході.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі жінка потрапила в ДТП на краденому автомобілі.