У Києві, в Ботанічному саду ім. Гришка, зацвіли найяскравіші осінні квіти – хризантеми. Киянам і гостям столиці пропонують прийти і насолодитися їхньою красою.

Найнезвичайніший сорт цього сезону – хризантема "Цвіт папороті". Працівники ботсаду жартома закликають гостей шукати незвичайну квітку, якщо в ніч на Івана Купала їхні пошуки містичної рослини не увінчалися успіхом.

До речі, хризантеми – одні з небагатьох рослин, чиї квіти люди із задоволенням вживають в їжу.

Нагадаємо, що всім відома родзинка Києва – зелений і густо засаджений каштанами Хрещатик – залишився таким хіба що на архівних фото. Зараз же, щоб зробити селфи на тлі пушистих крон дерев, доведеться постаратися.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ужгородці дочекалися весняного дива і радіють цвіті сакури. Засаджені японською вишнею вулиці Довженка і Ракоці перетворилися в квітучу алею.

Також портал "Знай.uа" писав, що в останньому зимовому місяці, лютого, Карпати радують жителів і туристів первоцвітами. Так, в Карпатах з'явилися перші крокуси.