Кияни, нарешті, отримали можливість передати показники лічильників та сплатити за послуги водопостачання, не виходячи з власної оселі. Це стало можливим завдяки новому мобільному додатку від «Київодоканалу».

Зазначається, що завдяки новій послузі можна переглянути та оплатити рахунки, замовити перевірку та опломбування лічильника та отримати консультацію фахівця.

Завантажити новий додаток, як і будь-який інший, можна через App Store і Google Play. Наразі послуга проходить тестовий режим.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко розповів, що має намір піти на майбутні місцеві вибори з новою політичною силою.

Раніше Знай.ua повідомляв, в середу, 25 вересня, кілька вулиць Києва залишаться без холодної води. Такі відключення пов'язані з проведенням планових ремонтних робіт в системі водопостачання.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.ua писав, Києві 5-річний малюк отримав повістку в армію.