Стало відомо, що у вівторок, 24 вересня, у Києві відбулася масштабна пожежа у квартирі житлового будинку.

Так, вогонь спалахнув у п'ятиповерхівці на вулиці Єреванській, 24, на четвертому поверсі. Про це повідомив "Київ Оперативний" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також, за попередніми даними, в результаті страшного НП загинула одинока жінка досить похилого віку.

Свідки цього палаючого події встигли зняти все на камеру, а саме те, як рятувальники з вікна палаючої квартири евакуювали мешканців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

UPD: за інформацією правоохоронців, у пожежі померла одинока жінка похилого віку. Прямо зараз на вулиці Ериванській, 24, палає 4 поверх у 5-поверховому житловому домі. Пожар доволі серйозний. Зараз проводиться евакуація жителів 5-го поверху.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 24 september 2019

Нагадаємо, що в Одесі на Черемушках спалахнула масштабна пожежа в магазині обладнання для очищення води. Виявилося, що горіла конструкція магазину за адресою вулиці Генерала Петрова, 49. На щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Дніпропетровщині загорілася квартира у п'ятиповерхівці, в результаті чого трагічно загинув чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що у Вінницькій області в Чернівецькому районі чоловік згорів живцем у власному будинку. Сусіди, які побачили пожежу, викликали рятувальників. Незважаючи на те, не ставши чекати загін пожежників, жителі Моївців побігли рятувати односельця.