У київській школі шість учнів отруїлися добривом, яке один з хлопців вирішив принести на уроки. Діти спробували мідний купорос і були госпіталізовані до лікарні. На даний момент вони знаходяться у стабільному стані.

Інцидент стався у школі I-III ступенів № 36 імені Корольова, яка знаходиться за адресою Стельмаха, 9. За попередніми даними, школярам близько 11 років.

Варто відзначити, що мідний купорос - це сіль сірчаної кислоти. Його часто використовують у сільському господарстві як антисептик або добриво. У разі вживання всередину речовина є отрутою.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, за тиждень у Запоріжжі зафіксували кілька випадків захворювань дітей гострими кишковими інфекціями. У селі Мар'їнка Запорізької області 6 випадків отруєння. Серед постраждалих 4 дітей молодшого віку, які навчалися у дошкільному закладі, та 2 дітей-школярів.

Раніше Знай.ua повідомляв, у столиці принизили ветеранів АТО, скандал розгорівся на всю Україну.

Також Знай.ua писав, Україну накриють зимові холоди у найближчі дні.