Конфлікт виник у столичному пабі, де відпочивали ветерани АТО. Коли компанія ветеранів АТО попросили персонал обслуговувати їх українською мовою, то у відповідь почули не лише відмову, а й образи і погрози. Один з координаторів громадського об’єднання “С14”, Сергій Мазур, на фейсбук-сторінці написав, що до персоналу долучилися відвідувачі закладу. Сергій Мазур пише:

"Їдьте у Львів і там розмовляйте на своїй українській. Село. Селюки. Якщо коротко, то це позиція закладу "Портер Паб" на Позняках. Після прохання наших знайомих ветеранів і патріотів звертатися до них державною мовою, в обслуговуванні взагалі відмовили. При цьому такий бєспрєдєл підтримали деякі нетверезі "постійні клієнти".

Окрім того, адміністрація закладу направила до ветеранів двох охоронців, які наполегливо “просили” не наполягати на обслуговуванні українською мовою.

Ветерани-захисники викликали поліцію.

Активіст наголошує:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Таке прощати не можна. Щоб не повторювалося знову. На фото наша група ревізорів. У результаті адміністрація заговорила вже по-іншому, вибачилася, визнала, що це порушення закону і неповага до клієнтів. З биками поговорити не вдалося. На жаль. Пацани через нестачу аргументів не захотіли виходити".

Як уже писав Знай.ua, у столиці принизили ветеранів АТО, скандал розгорівся на всю Україну.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі побили учасника АТО

Портал Знай.ua повідомляв про те, що франківчани звернулися до Зеленського за допомогою.