Туризм в Карпатах з кожним роком набирає популярності серед українців. Адже всі хочуть помилуватися на неймовірної краси природу, але при цьому багато хто забуває про техніку безпеки, у результаті чого травмуються.

Так, в суботу, 21 вересня під час підйому на найвищу гору України Говерлу травмувалася 35-річна киянка, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області.


На місце пригоди оперативно прибув наряд рятувальників. Вони надали потерпілій першу медичну допомогу та на ношах доставили її на Базу Заросляк.

Туристку з Києва передали лікарям міської лікарні в Яремче. Зараз її стан стабільний, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що львівський екіпаж патрульних нещодавно отримав виклик: у квартирі на вулиці Чернігівській похилого віку дідусь.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 6 липня найбільша група людей з інвалідністю, а саме порушеннями зору, піднялися на Говерлу, встановивши новий рекорд України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Портал "Знай.uа" писав, що з'явилася інформація про те, що Верховний суд України дозволив визначати заробітну плату громадянам в іноземній валюті