У четвер, 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовій чоловік спокійно розгулював з букетом квітів та помповиком в руках.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Хуйовий Київ".

На ролику можна побачити, як якийсь дорослий чоловік у костюмі йде по вулиці з вогнепальною зброєю в руках, при цьому перехожі на нього ніяк не реагують.

Під відео автори іронічно зауважили, що помповик у чоловіка замість брелока для ключів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

"Ось такий чол розгулював сьогодні на Лісовій. Помповик замість брелока для ключів? А що, так МОЖНА було??? Хотіла отримати букетик - "Королева Подолу". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, що в четвер, 19 вересня, в Києві надійшло повідомлення про мінування Офісу президента та інших державних будівель, кількох мостів, пологових будинків і ТРЦ. Як повідомляється, дані про мінування надійшли на пошту СБУ. Поліція перевіряє достовірність інформації.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, що погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Також Знай.ua писав, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.