У Києві п'яні батьки влаштували розбірки на очах малолітньої дитини. Про це повідомив свідок інциденту Дмитро Мухін.

Очевидець зазначає, що батьки, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, спробували проїхати в метро. З ними була дитина 3-4 років: нетвереза мати, впавши на малюка, ледь не задавила його. У метро сімейство поліція не пустила. Спостерігаючи за тим, що відбувається, чоловік зробив зауваження батькам, а у відповідь почув нецензурну лайку. Він попередив правоохоронців про п'яних «відвідувачів» підземки.

П'яні батьки при дитині влаштували дебош у київському метро

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Максимальний РЕПОСТ ! Це потрібно ЗУПИНИТИ !!! ОБЕРЕЖНО НЕЦЕНЗУРНА ЛАЙКА !!! Відпочиваючі на заході Грузинского Вина на ВДНХ я побачив жінку (Наталію Козак) https://m.facebook.com/profile.php?id=100004675094144 років 35 яка йшла с маленькою дитиною років 3-4 и вона перебуваючи в нетверезому стані почала падати з ніг на землю збиваючи дитину. Я підійшов до неї и спитав як вона могла так напитись коли з нею мала дитина . У відьповідь я почув нецензурну лайку и що вона буде робити те що їй заманеться. Потім я подзвонив у поліцію та викликав патрульних. Поки я чекав на поліцію , жінка почала йти в бік метро і комусь дзвонити , і через 5 хвилин до неї підійшов п’яний чоловік ( Сергій Пруднів) https://m.facebook.com/profile.php?id=100003299640734 з якоюсь жінкою в нетверезому стані теж з двома дітьми хлопчиком 2-3 роки та дівчинкою років 4-5 , і вони почали спускатись в метрополітен. Я подумав якщо їх не зупинити то діти в небезпеці , що ескалатор та колії метрополітену становлять загрозу для дітей якщо батьки ледве тримаються на ногах !!! Довго не думаючи я швидко пішов до турнікетів и попередив чергуючу на станції жінку яка швидко викликала поліцейського , и тут дружня алко родина зайшла до приміщення де були турнікети , полицейский їх затримав и не дав зайти до метро так дві жінки с чоловіком були не в тверезому стані и ще й с неповнолітніми дітьми. Через сперечання и нецензурну лайку , чоловік с дитиною намагався пройти поліцейського штовхаючи його , після того як чоловік перейшов всі норми і почав поліцейського дужче штовхати я допоміг та недав п’яному чоловіку далі штовхати поліцейського , за що получив з локтя по зубу який розколовся на дві частини , згодом підійшли інші полицейски метрополітену и ми всі пішли до кімнати поліції для складання протоколу , третя жінка яка буда з чоловіком і жінкою швидко схопила дітей та втікала з місця події , чоловіка і жінку вдалося проводити до кімнати поліції. З нецензурною лайкою і сперечаннями я написав заяву до поліції про те що , чоловік с жінкою в нетверезому стани перебували з маленьким сином 3-4 років и не хотіли нести відповідальність за свій стан підвергаючи свою дитину небезпеці та те що вони нанесли мені ушкодження , залишив цих неодекватних чоловіка і жінку в поліцейский кімнаті метрополітену я пішов геть . Я думаю що батьки несуть відповідальність за своїх дітей знаходячись на вулиці , от як вони можуть за цим слідкувати якщо вони не можуть дати собі ради , ледве стоячі на ногах , прошу служби опіки провести інспекцію та переконатись в тому що дитина яка проживає с алко залежними батьками не мае загрози проживаючи в родині . Я думаю що батьки з цого випадку візьмуть на себе відповідальність за свій стан та свої дії та навчаться себе контролювати !!! Розгляд справи почався МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! , ЗУПИНЕМО НЕВІДПОВІДАЛЬНИХ БАТЬКІВ https://m.facebook.com/profile.php?id=100003299640734 https://m.facebook.com/profile.php?id=100004675094144

Geplaatst door Dmitry Muhin op Dinsdag 17 september 2019

Поліцейські спробували зупинити сім'ю, але батько накинувся на них з кулаками. Його знешкодили, на сімейство склали адмінпротокол.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.uа, в Запоріжжя сварка між братом і сестрою закінчилася справжньою різаниною.

Знай.uа писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.