Про те, хто вбив п'ятирічного Кирила Тлявова під Києвом, в ДБР обіцяють розповісти вже найближчим часом. Про це повідомив глава відомства Роман Труба, передає Рoliteka.

Повідомляється, що слідством визначається кваліфікація дій кожного з чотирьох підозрюваних. Разом з тим це не завадило одному з учасників інциденту, неповнолітньому синові поліцейського, вступити у військовий ліцей.

За словами Труби, поки не ясно, хто саме зробив смертельний постріл. У родині загиблого заявляють, що хотіли б бути присутніми при звіті по цій справі правоохоронців перед президентом України Володимиром Зеленським.

Бабуся загиблої дитини розповіла, що один з підозрюваних, неповнолітній син поліцейського, «пішов на підвищення»: вступив у військове училище, де йому навіть довірили піднімати прапор на урочистому заході.

«Мене це дуже обурило. Я пішла до директора цього училища і запитала його – як так, підозрюваний у вас на лінійці ще й піднімає прапор, адже він під слідством. Запитала нормально. Мені пояснили, що оскільки суд ще не відбувся, то вина його не доведена, і він має право. Як так? Адже у справі проходить не як свідок, а як співучасник! Вони вбили нашого дитини! Одна справа він вчиться, але ще й піднімає прапор. А наш Кирило на кладовищі», – скаржиться жінка, відзначаючи, що після її візиту в училищі мати підозрюваного закатала скандал родині загиблого.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, в реанімації київської лікарні №7, помер 5-річний Кирило. Хлопчикові прострелили голову п'яні поліцейські, які стріляли по пляшках в Переяславі-Хмельницькому.

Також портал Знай.иа писав, що другого поліцейського, підозрюваного у вбивстві 5-річної дитини, взяли під варту на два місяці.