У Києві біля КМДА зібралися ошукані інвестори столичних недобудов. Мітингувальники вимагали від влади зупинити видачу дозволів на будівництво, поки не будуть введені в експлуатацію всі недобудови в Україні.

До будівлі КМДА ошукані вкладники почали підходити близько 9:30. Всього до початку ходи зібралося близько 70 чоловік. повідомляє Інформатор.

Потім учасники мітингу пройшлися пішою ходою до Офісу Президента. Організатором акції виступило Всеукраїнське об'єднання інвесторів недобудов.

Ошукані вкладники несли з собою плакати і транспаранти. Крім того, частина мітингувальників була в бутафорських ланцюгах, багато ошукані вкладники йшли по центру Києва в розірваних мішках, одягнутих поверх одягу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай.ua писав про те, що пожежники збунтували проти головних корупціонерів України.

Як повідомляв Знай.ua Богдан поклав око на крісло Кличка: "Час зайнятися чимось серйозним".

Також Знай.ua розповідав, що зареєстрований проект про внесення змін у закон "Про столицю України".