Глава Офісу президента Андрій Богдан, не виключає можливості участі у виборах мера Києва.

Про це він заявив в інтерв'ю BBC.

Андрій Богдан розповів, що зараз в ОП вибудовують алгоритм дій для проведення виборів у Києві. За його словами найменшу проблему зараз становлять кандидати на цей пост.

"Найменша проблема в цьому всьому — це кандидати. Кандидатур багато. Може, я навіть піду", - сказав він.

Також Богдан розповів, що свою функцію на пості глави Офісу президента він виконав, так що хоче зайнятися чимось більш серйозним.


"Я ніколи над цим серйозно не замислювався, але ось останні події показали, що аудиторія бачить опонентом Кличка Богдана. Я вважаю, що для мене це спуститися на кілька сходинок вниз. З іншого боку, я свою функцію вже майже виконав — як перша ступінь ракети, яка виводить її на орбіту, - я вже її майже вивів. І мені треба зайнятися чимось серйозним", - сказав він.

На питання, чому до цих пір не був звільнений від посади голови КМДА Віталій Кличко, Богдан зазначив, що це питання ще не вирішене, тому що "нам подобається, як він веде себе".

Нагадаємо, Богдан Зеленський і "запалили" в Дніпрі: мережа відповіла забавною фотожабою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що депутат від Слуги народу" прийшла у Верховну Раду "стиль собачки": "Від пацанки до панянки".