З п’ятниці, 19 вересня, на суботу, 20 вересня, у Києві планують провести планову профілактичну промивку мереж. Процедура торкнеться Оболонського району, повідомляють у «Київводоканалі».

Зазначається, що промиватимуть труби по просп. Оболонському (від вул. Малиновського до ст. м. “Мінська”); просп. Героїв Сталінграду (від № 2 до № 26, від № 1 до № 33/35); вул. Тимошенка; вул. Йорданській; вул. Архипенка; вул. Малиновського; вул. Приозерній; вул. Прирічній.

Триватиме чистка з 23:00 до 4:00.

У «Київводоканалі» нагадали, що в цей час купатися, пити воду з-під крана та мити нею їжу не можна. Перед використанням води частину її варто спустити, доки не зникне неприємний запах.

Нагадаємо, що цього тижня синоптики прогнозують різке зниження температури по всій території України. Так, понеділок, 16 вересня, стане останнім теплим днем перед цим осіннім похолоданням.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.uа писав, що команда Зеленського вирішила переписати Кодекс законів про працю. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що старий Кзпп "безнадійно застарів".