У Києві невідомі молоді люди спортивної статури напали на знімальну групу журналістів, закидавши їх цеглою. Про це повідомляє «Київ. Оперативний».

Наголошується, що метою знімальної групи було зафіксувати рейдерську атаку, зроблену на комунальну власність. Однак тітушки, побачивши журналістів, накинулися на них з цеглою і кулаками. Постраждало і авто журналістів – йому розбили лобове скло.

Увага! #Розшук! Просимо допомогти у розшуку та встановленні тітушні, яка напала на знімальну групу, котра приїхала на Поділ для того, щоб зафільмувати рейдерське захоплення комунальної території та невиконання рішення суду. На разі вже відкрито кримінальну справу, поліція вже начебто шукає їх, але щось не дуже у це віриться, тому просимо допомоги у вас. Пс: до речі, є інформація, що це ті самі особи, які влаштували стрілянину у Голосіївському парку з працівниками Муніципальної охорони.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 16 september 2019

Нагадуємо, що нещодавно СБУ знешкодила одну з найбільших рейдерських угрупувань України.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.іа писав, що дійшла черга і до кума Порошенко: в ГПУ подали позов проти Луценка.

Ще Портал Знай.іа повідомляв, що ветерани АТО "засудили" Порошенко за дерибан армії.