Стало відомо, що бібліотека Конгресу Сполучених Штатів Америки змінила в базі назву української столиці на Kyiv замість Kiev.

Про це йдеться в повідомленні ініціативи Міністерства закордонних справ України CorrectUA в соцмережі Facebook.

"Друзі, тільки що отримали неймовірні новини з Вашингтона! Бібліотека Конгресу офіційно ввела використання назви нашої столиці Kyiv! Без сумніву, позитивні перетворення світового масштабу вимагають часу, але крок за кроком ми дійдемо до мети!", — зазначається в публікації.

Друзі, щойно отримали неймовірні новини з Вашингтона! Бібліотека Конгресу офіційно запровадила використання назви нашої...

Geplaatst door CorrectUA op Dinsdag 17 september 2019

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у Сполучених Штатах прийняли рішення змінити назву української столиці з "Kiev" на "Kyiv". Назва міста буде виглядати по-іншому в міжнародній базі.

Як повідомляв портал Знай.uа, аеропорт імені Вацлава Гавела в столиці Чехії Празі змінив написання назви Києва англійською Kyiv замість Kiev.

Також портал Знай.uа писав, що в Національному аеропорту "Мінськ" змінили назви Kiev і Lvov на Kyiv та Lviv. Таким чином, Білорусь приєдналася до організованої українською владою кампанії #KyivNotKiev.