Правоохоронці Київщини розкрили вбивство директора української компанії німецького концерну Сaparol. Зазначимо, що тіло Павла Зможного знайшли в котеджному містечку “Green Town” в селі Крушинка під Києвом ще у вересні 2016 року.

Як йдеться на сайті прокуратури Київської області, учасників злочинної організації, які займалися вбивствами на замовлення, затримали сьогодні, 17 вересня. Зокрема, ще в 2016 році спіймані зловмисники вбили директора української компанії німецького концерну Сaparol.

Наразі є обґрунтовані підозри того, що на рахунку зазначених осіб є ще одне замовне вбивство, яке вони вчинили в січні 2019 року, яке також розкрито.

Що стосується мотиву злочину і замовників, раніше в ЗМІ ходила інформація, що у Зможного були серйозні конфлікти зі звільненими співробітниками. Історія почалася ще в 2014 році, коли на фірмі пройшли масові звільнення персоналу.

Нагадаємо, звільнені з полону Путіна моряки повернулися до Одеси: як зустрічали героїв, яскраві фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа дружок Порошенка Кононенко втік від правосуддя в Африку: корабель тоне, назад дороги немає.

Знай.uа писав, всім - по квартирі: Зеленський нагородив в Одесі звільнених моряків.