Стало відомо, що ввечері у вівторок, 17 вересня, на проспекті Глушкова в місті Києві не розминулися тролейбус і автомобіль.

Так, відеоролик з місця страшної аварії опублікували на сторінці спільноти "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За попередніми даними, в результаті зіткнення загинули люди. Однак, на даний момент цю інформацію перевіряють.

На відеокадрах видно, що серйозно постраждав легковий автомобіль - його буквально сплющило від сили удару.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє
Показати ще

"Просто жесть тільки що сталася на Глушкова — ДТП на високій швидкості, ще й з участю громадського транспорту. Кажуть, що є загиблі. Рух транспорту в бік виїзду з Києва серйозно ускладнено", — йдеться у повідомленні.

Інших подробиць про ДТП поки не надходило.

UPD: на щастя, загиблих немає. У водія #Lada #Priora - перлом ноги, а у пасажира - розбита чашечка та перелом руки. Просто жєсть щойно відбулася на Глушкова - #ДТП на високій швидкості, ще й за участю громадського транспорту. Кажуть, що є потерпілі. Всі деталі зараз встановлюються. Поки важко щось зрозуміти. Рух транспорту у бік виїзду із Києва серйозно ускладнено.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 17 september 2019

Нагадаємо, що на Львівщині озвірілий чоловік влаштував пекельне ДТП і відкрив стрілянину.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Харківській області вирок суду отримав чоловік, який за кермом УАЗа збив на смерть 11-річну школярку.

Також портал Знай.ua писав, що автобус з людьми потрапив у жахливу ДТП на Львівщині.