У Києві перестануть їздити фури.

Про це повідомляє інформаційний портал "Столичний регіон".

З 19 вересня розпочнуться зміни, які повинні сприяти покращенню стану повітря у столиці та передмісті. З 7:00 до 10:00 обмежать в’їзд вантажного транспорту до Києва з боку Борисполя.

Такі зміни пов'язані з різким погіршенням стану повітря. У КМДА розповіли, що фури та інший транспорт сприяють загазованості повітря, що разом з іншими чинниками створює проблеми для людей. Також такі нововведення допоможуть розвантажити київські дороги.


Варто відзначити, що такі нововведення планують залишити на постійній основі, тож далекобійникам доведеться планувати свої маршрути з урахуванням цих змін.

Нагадаємо, що питання проїзду школярів у дні навчання весь час турбує львівських батьків.

Як повідомляв портал Знай.uа в патрульній поліції Львова надали звіт про безпечні вулиці, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.