Скляний міст, який вже охрестили у Києві “міст Кличко”, знову відкритий для людей. Адже, як відомо, практично все літо деякі ділянки моста були перекриті огорожею, пише “Інформатор”

Відзначається, що жителі і гості столиці скористувалися можливістю нарешті вдосталь побути на оглядовому склі. Підтвердження цьому велика кількість людей, які із величезним задоволенням ходили по шибках моста та фотографувалися. Причому серед гостей моста були і молоді компанії, і сім'ї з маленькими дітьми, і іноземні туристи.

Нагадаємо, що пішохідно-велосипедний міст між Аркою дружби народів і Хрещатим парком відкрили ще у ввечері 25 травня. Тоді Віталій Кличко, разом зі своїм братом Володимиром, випробували міцність скляної підлоги на мосту і пострибали на ньому. Відразу після офіційного відкриття туди хлинула юрба людей і виникла тиснява. Через деякий час з’явилися і перші повідомлення, що тріснуло скло. Після чого, деякі частини мосту огородили на ремонт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.