У Дарницькому районі Києва група підлітків побила поліцейського через зауваження про гучну музику.

Про це повідомляє відділ комунікацій столичної Нацполіціі.

Поліцейський підійшов зробити зауваження групі молодих людей, які о 01:00 голосно слухали музику і лихословили в одному з двориків району.

Але під час розмови один з хуліганів підкрався до поліцейського, вдарив його зі спини по голові і спробував розпиляти газ в обличчя.

Щоб захистити себе, правоохоронцю довелося застосувати травмат: він вистрілив одному з хуліганів в ногу, проте на допомогу до пораненого друга приспіли його товариші. Вони почали жорстоко бити поліцейського, поки в бійку не втрутилися охоронці поруч стоїть магазинчика.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В результаті бійки поліцейський отримав множинні гематоми і травми тіла, а також два зламаних ребра. Його і пораненого їм в ногу хулігана госпіталізували в лікарню.

Трьох хуліганів, які били поліцейського, затримали в порядку статті 208 ККУ. Затриманим загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв Знай.ua у Запоріжжі Отелло по-звірячому розправився з суперником.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що харків’янці, яка вбила власну дитину, оголошено підозру.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі жорстоко розправилися з напівголою дівчиною, яка влаштувала погром заради "лайків"