У Києві без попередження скасували одразу шість рейсів міської електрички.

Про це повідомляє прес-служба КП "Київпастранс".

У понеділок, 16 вересня, київська міська електричка після вихідних знову скасувала свої рейси.

"У ранковий час з технічних причин скасовані наступні рейси міської електрички: №№7402, 7409/10, 7501, 7502, 7503, 7421", - йдеться в повідомленні.


Варто відзначити, що які саме технічні причини у комунальному підприємстві не уточнюють. Представники КП "Київпастранс" приносять вибачення за тимчасові незручності, а також зазначають, що безпека пасажирів для них на першому місці.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапила карета швидкої допомоги, яка везла до лікарні хвору дитину.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Києві через скасування рейсів міської електрички пасажири влаштували акцію протесту прямо на залізничних рейках біля станції «Троєщина-2». Про це розповіли в співтоваристві «Воскресенка – Райдужний».

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, у Києві пенсіонерка ледь не стала жертвою зґвалтування. До жінки в будинок проник незнайомий чоловік, який приставив до її горла ніж, пограбував і спробував вступити з нею в статевий зв'язок