З приходом осені проблема з заторами в Києві значно посилилася. Так як в місто повернулися відпочиваючі і студенти. Понеділок, 16 вересня не став винятком і місто знову занурилося у величезні затори.

Про це повідомляє Інформатор.

Сьогодні все в центрі Києва "забарвилося" у відтінки червоного. Проспекти Перемоги, Голосіївський і Повітрофлотський, а також бульвар Лесі Українки, Набережне шосе, вулиці Набережно-Рибальська, Набережно-Хрещатицька і практично всі мости через Дніпро (за винятком Русанівського і Дарницького) не справляються з величезним потоком автомобілів. Через це і утворилися тягучки.


Краще не потикатися також і на Повітрофлотський проспект, околиці Лук'янівки та з'їзди з мостів на Набережно-Хрещатицьке і Набережне шосе.


Серед мостів найменш проблемними є Північний міст і вже згадувані Русанівський та Дарницький. А ось міст Патона і Південний міст "стоять" практично повністю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще


Варто відзначити, що проїзд ускладнений не лише в центрі міста, цілком можливо потрапити в пробку і у віддалених місцях від центру української столиці.


Проблемними напрямками стануть Кільцева дорога (досить серйозна пробка), проспект Леся Курбаса (невелика ділянка через аварію), вулиця Богатирська (біля ТРЦ "Блокбастер") і деякі вулиці на Лівому березі.


І остання значна пробка, яку варто згадати — це ділянка проспекту Бажана біля станції метро "Осокорки". Її причиною також послужила аварія.

Нагадаємо, що питання проїзду школярів у дні навчання весь час турбує львівських батьків.

Як повідомляв портал Знай.uа в патрульній поліції Львова надали звіт про безпечні вулиці, на яких найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя люди просять запустити автобуси: маршрутки не зупиняються, доводиться ходити пішки.