У Києві на вул. Івашкевича у Оболонському районі місцева жителька виявила свого сина убитим. Труп чоловіка лежав на балконі, передає ГУ НП Київщини.

Прибулі за її викликом поліцейські з'ясували, що чоловіка задушили. Як виявилося, вбивство сталося ще 5 вересня. Двоє братів пиячили в квартирі, посперечалися, між ними виник конфлікт. Через деякий час вони нібито помирилися, один з них пішов спати. В цей час другий взяв ремінь від швейної машинки і задушив брата. Тіло виніс на балкон, а знаряддя вбивства викинув у сміттєпровід.

Правоохоронці знайшли та затримали 37-річного вбивцю, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, що у харківській лікарні повісився хворий. 33-річний чоловік перебував на стаціонарному лікуванні і планував звести рахунки з життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у місті Суми в четвер, 13 червня, у будинку №42/1 на вул. Героїв Крут було виявлено тіло 17-річного хлопця. Він випав з 5-го поверху, де була його квартира, і отримав травми, не сумісні з життям.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові жінка випала з п'ятого поверху, за що відразу ж померла на місці.