У неділю, 15 вересня, київський метрополітен чекають зміни у графіку. У зв’язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Десна" (Чернігів), можливі деякі зміни у роботі столичного метро у Facebook.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Про це повідомила пресслужба КП "Київський метрополітен".
Так, для комфорту вболівальників після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій:

  • "Палац спорту",
  • "Олімпійська";
  • "Площа Льва Толстого".

Увага! Можливі зміни у роботі підземки! 15 вересня у зв’язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між...

Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Vrijdag 13 september 2019

"Після закінчення футболу з метою забезпечення належного перевезення вболівальників можливе обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Нагадаємо, що водій, що перевозив автобусом дітей, мало не потрапив під поїзд на залізничному переїзді.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Полтавщині чоловік потрапив під швидкісний потяг та залишися живий.

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові чоловік відкрив пляшку пива об дзеркало потягу метро.