У Києві силовики проводять обшук у "Міжнародному інвестиційному банку", розташованому на вул. Цитадельній, 3. Про це повідомляє «24 канал».

У ЗМІ уточнюють, що основним власником банку є екс-президент України Петро Порошенко. Сьогодні колишній очільник держави прийшов на допит до ДБР. Присутні у банку силовики не коментують обшуків, працівники установи також говорять про обшуки неохоче.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Силовики трусять банк Порошенка

За інформацією одіозного юриста Андрія Портнова, яку він поширив у соцмережах, у банку Порошенка "тривають обшуки щодо епізоду зняття Порошенком у період травня-червня 2019 року 34 млн раніше відмитих в офшорах готівкових доларів".

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.