В ніч на 13 вересня, в Києві на Березняках сталося пограбування. Чоловіки скоїли напад на будівлю національної лотереї «Спорт-лото», розбили кілька комп'ютерних екранів і винесли касу, в якій було всього 200 доларів.

Пограбування відбулося близько 03:00. Про інцидент повідомив Інформатор.

За показами очевидців, грабіжників було четверо, вони забігли в будівлю і через кілька хвилин вже тікали з місця події. Вони зникли десь у дворах. Пізніше стало відомо, що зловмисники розбили три екрана та погрожували касирові, що заберуть всі гроші, що є в касі. Але там виявилось всього 200 доларів. На щастя, персонал та відвідувачи не постраждали від "горе-грабіжників".

На місце події швидко прибули співробітники поліції, слідчо-оперативна група, кінологи з собаками. На цей момент місцезнаходження нападників невідомо. Деталі того, що сталося, встановлюються.

Нагадаємо, знущалися по черзі: під Вінницею накрили банду вбивць

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, заліз через вікно: на Львівщині брат обчистив рідну сестру

Також Знай.ua писав про те, що карма наздогнала миттєво: у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості, - повний "страйк"