У Києві у ДТП потрапила карета швидкої допомоги, яка везла до лікарні хвору дитину. Про це повідомляє «Інформатор.

Зазначається, що аварія сталася на вул. Вадима Гетьмана поблизу ТРЦ «Космополіт». Швидка допомога зіткнулася із автомобілем марки Peugeot, який рухався в напрямку Шулявського мосту.

Водій іномарки стверджує, що він не місцевий та розвернувся перед торговельним центром, покладаючись на вказівки навігатора. Однак у цей час позаду на великій швидкості та із ввімкненими спецсигналами їхала швидка допомога. Лікарям необхідно було терміново доставити дитину в лікарню, тому водій швидкої об’їжджав потік автомобілів по зустрічній смузі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Києві швидка з дитиною потрапила у серйозну ДТП

Внаслідок зіткнення Peugeot отримав удар з лівого боку. Дивом ніхто із учасників ДТП не постраждав, дитину доставили у медзаклад іншою каретою швидкої допомоги.

Як повідомляв Знай.ua Дронов зробив першу скандальну заяву з колонії.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що поїздка в маршрутці перетворилася для киянки на пекло.

Портал Знай.ua зазначав, що депутат міської ради в Чернігові на пішохідному переході на позашляховику збив чоловіка.