Кияни продовжують обурюватися якістю послуг, які надають їм перевізники. Як виявилося, несправні маршрутки калічать городян та псують їхнє майно. Про один з таких випадків у соцмережі повідомила Юлія Гуріна.

За її словами, під час поїздки у київській маршрутці вона отримала дві рваних рани довжиною в 16 см через шматок обрізаної труби, який стирчав з внутрішнього боку дверей.

«Я впевнена, що не остання, хто травмувався того дня в цій відкритій консерві для м'ясорубки. Оголошую одинокий пікет маршруткам. Бо дуже хочеться, щоб хтось відповів за це», - написала вона, додавши до посту фото своєї роздертої ноги та з іншої маршрутки зі схожою «проблемою».

Київські маршрутки калічать пасажирів

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що вчителька одеської школи Наталія Биткіна, яка постраждала в моторошному ДТП на трасі Одеса-Рені, померла в лікарні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Житомирській трасі сталась моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Також Знай.ua писав, що в Одесі сталося смертельна ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.