На Київщині село Ревне у Бориспільському районі потерпає від нестерпного смороду: каналізаційні стоки зливають поблизу їхніх домівок. Про це повідомляє «Голос України».

Мешканці села нарікають на бездіяльність місцевої влади, внаслідок якої фекалії з каналізації потрапили на поле поблизу будинків. Нечистоти знищили рослинність, забруднили ґрунтові води та повітря.

Селяни виявили, що нечистоти течуть з двох каналізаційних труб, схованих у лісосмузі. Всі обіцянки чиновників вирішити проблему залишилися невиконаними, а сільська влада нарікає на нестачу фінансування для будівництва очисних споруд.

У Бориспільській районній адміністрації заявляють, що виділили Ревненській сільраді з бюджету 350 тис. грн на виготовлення кошторисної документації для будівництва очисних споруд, проте у селі вирішили використати ці гроші інакше.

Нагадаємо, що в Київській області стався вибух в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку Борисполя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua в Запоріжжя вночі прогримів сильний вибух - люди налякані, згоріла навіть побутова техніка.