Зі спеціального дитячого санаторію «Барвінок», розташованого в Боярці, зник 10-річний киянин Віталій Гадач. Хлопчик і раніше втікав, повідомляють в поліції.

Дитину шукали в Києво-Святошинському районі Києва. Він пішов з санаторію близько 17:00 у вівторок, 10 вересня.

В київському санаторії загубили дитину

У поліції повідомили, що знайшли хлопчика наступного дня, його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Де він був і за яких обставин зник, в поліції не уточнюють.

Нагадаємо, в Києві зникла 14-річна дівчинка з каштановим волоссям. У Києві зникла неповнолітня Стецюк Іванна Анатоліївна 2005 року народження. 14-річна дівчинка пішла з дому та не повернулася. Зараз на зв'язок дівчинка не виходить. Правоохоронці та родичі зниклої просять допомоги у пошуках дівчинки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як писав Знай.uа , мешканка Мелітополя повідомила про зникнення дитини: мати розповіла, що поки вона спала, пропав її п'ятирічний син.

Також, Знай.uа повідомив, що в Запоріжжя жорстоко познущалися над дитиною.