У Києві, на бульварі. Лесі Українки, в ніч з 10 на 11 вересня відбулося масштабне ДТП: зіткнулися відразу чотири автомобілі. Про це стало відомо завдяки «Інформатору».

Відомо, що автомобіль BMW X5 рухався вгору по бульвару Лесі Українки. Його водій вирішив перебудуватися в крайній правий ряд, щоб зробити обгін. Там був припаркований Volkswagen, в якому сидів водій.

В результаті невдалого маневру BMW зім'яв задню частину Volkswagen і штовхнув його в паркан. Після цього позашляховик врізався в Citroen – таксі Über. Таксі врізалося у друге таксі, припарковане поруч.

Не дивлячись на страшну картину, легку травму руки отримав тільки водій Volkswagen.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Харкові відбулося серйозне ДТП.

Як повідомляв портал Знай.іа, в результаті аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.іа писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, , після чого він на повній швидкості влетіла у стіну будинку.