У Києві сотні людей залишилися без електроенергії через ДТП. Про це повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, аварія сталася в районі Південної Борщагівки 10 вересня. Некерована «Газель» на вул. Миколи Трублаїні врізалася у стовп, через що дроти електромережі обірвалися та впали на дорогу.

Водій «Газелі» пояснює, що у нього було два варіанти – або мчати в авто без гальм дорогою, або «гальмувати» об стовп. Обравши другий варіант, він ненавмисно пошкодив електродроти. Внаслідок ДТП чоловік отримав забиття кінцівок та закриту черепно-мозкову травму.

Через аварію без світла залишилися сотні будинків та ветеринарна клініка. Відновити електропостачання обіцяють до 17:00 середи, 11 вересня.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Харкові сталася серйозна ДТП.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, внаслідок аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, після чого воно на повній швидкості влетіло в стіну будинку.