У Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водійка Chevrolet отримала травми.
У вівторок, 10 вересня, близько 14:15 на перетині вулиць Туполєва Kia влетіла в Chevrolet і зупинилася в білборді. Про це повідомляє Інформатор.
Зазначається, що від удару Optima відкинуло на тротуар, де машина зіткнулася з білбордами. В результаті аварії жінка-водій Chevrolet отримала травми.

За словами жінки, яка перебувала за кермом Chevrolet Aveo, вона рухалася по вулиці Туполєва в сторону вулиці Стеценка. У цей момент через гаражний кооператив розвертався водій Kia Optima, щоб потрапити на вулицю Салютну.

Водійка Chevrolet запевняє, що чоловік за кермом "корейця" почав рух на заборонний сигнал світлофора і не помітив її машини. Сталося лобове зіткнення в результаті якого Optima відкинуло на тротуар, де машина зіткнулася з білбордами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, зіткнення двох легковиків у Житомирській області забрало життя 4 людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, величезні затори паралізували Київ