В українській столиці влітку встановили підсвічування для Костелу Святого Миколая на Великій Васильківській. Вона повинна була працювати за унікальною технологією, яку використовували для Empire State Building у Нью-Йорку.

Проте, станом на вівторок, 10 вересня, Костел і зовсім перестали підсвічувати. Про це повідомляє Інформатор, який перевірив, як виглядає знаменита історична будівля в темний час доби.

Ми очікували, що побачимо Костел "в новому світі", але його висвітлювали лише відблиски вуличних ліхтарів, що стоять поруч. Природно, стало цікаво, чому унікальна підсвічування перестала виконувати свою функцію. Виявилося, що на даху будівлі, де встановлені світильники, проводять ремонтні роботи. Саме з цієї причини Костел Святого Миколая не буде підсвічуватися ще два тижні. По завершенню ремонту світильники будуть працювати протягом всієї ночі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що українська ікона стане надбанням Ватикану.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві розвалюється одне з семи чудес України.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві в Дарницькому районі в парку "Позняки" встановили вельми цікаву скульптуру. Вона оформлена у вигляді молодого модника, який тримається за дерево.