Президент України Володимир Зеленський звільнив Віктора Коляду з посади голови Кагарлицької РДА.

Про це повідомляє інформаційний портал "Киевласть".

Володимир Зеленський звільнив Віктора Коляду з посади голови Кагарлицької райдержадміністрації. Відповідне розпорядження Президента України Володимира Зеленського №315 від 6 вересня 2019 року з'явилося на офіційному сайті.

"Звільнити Коляду Віктора Миколайовича з посади голови Кагарлицької районної державної адміністрації Київської області у зв'язку із закінченням терміну повноважень Президента України", - сказано в рішенні.

У свою чергу Віктор Коляда зазначив, що планує звернутися до суду для отримання моральної компенсації від Кагарлицького райради, яка два роки тому звільнила його прийняттям незаконного рішення.


"Судовий процес по відновленню мене на посаді завершено. 4 вересня я приступив до виконання обов'язків. Але я планую подати в суд заяву на Кагарлицьку районну раду для отримання компенсації за ті два роки примусового прогулу через прийняття нею незаконного рішення", - говорить він.

Нагадаємо, харків'янин прогорів на любові до Путіна, городяни лютують: "Добу на збори і...".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа імпічмент президента і бюджет України: коли нова Рада візьметься за першочергові закони.

Знай.uа писав, "Де наша Прага?": Кличко спробував відбити удар Богдана і здав з потрухами.