У Києві на вулиці Кудрявській, 31/33 невідомі скоїли напад на чоловіка. Зловмисники силоміць заштовхали його в чорний Mercedes Benz і поїхали в невідомому напрямку. Подія трапилася у понеділок, 9 вересня, близько 12:30 поліція ввела план перехоплення.

Про це "Інформатор" дізнався із власних джерел.

Поліцейські ведуть розшук чорного Mercedes Benz з номерними знаками АА3111ТО. Зловмисники зникли з місця події в невідомому напрямку. Якщо ви бачили автомобіль, відповідний за описом, обов'язково повідомте правоохоронним органам за номером "102". Чоловіки озброєні.

Прикмети: за словами очевидців, нападників було троє, все в рукавичках і капюшонах. Один з них в синій куртці. Перехожі чули постріли.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що знайшли чоловіка, який грабував церкви на Прикарпатті

Як повідомляв портал Знай.ua в одному з магазинів Харкова злодюжка намагався приховати миючий засіб в штани

Також Знай.ua писав про те, що з Ладижинської виправної колонії у Вінницькій області, де засуджені проходять соціальну реабілітацію, втік ув'язнений.